Femeile în lumea crypto

March 8, 2022

Campanie de awareness

Pasul 1. Studiul

8 martie este o zi în care celebrăm femeile. Pornind de la acest lucru, ne-am gândit să facem mai mult de atât, ceva substanțial, ceva care să contribuie cu adevărat la dezvoltarea acestora și să le dea putere și curaj să devină game-changers în această lume.

Așa că astăzi lansăm oficial o Campanie în România – pentru moment – care comunică ideea că femeile pot și ar trebui să aibă acces la lumea crypto. 

Pornim de la insight-urile pe care le avem în urma studiilor efectuate în zona de crypto, care arată că există inegalitate între bărbați și femei atunci când vorbim despre a deține și investi în cryptomonede. 

Noi credem că lumea crypto nu este doar o lume a bărbaților, și că femeile ar trebui să fie implicate mai mult. Scopul final este ca fiecare să poată deveni  propria bancă.

Pentru a face acest lucru, noi ne luăm angajamentul de a depune un efort consistent în această direcție, de a oferi educație în zona de blockchain prin traininguri, videoclipuri, articole, tutoriale și discuții din lumea crypto pentru femeile care doresc să ia atitudine și să învețe mai multe despre acest domeniu.

Prin urmare, invităm fiecare femeie din România să completeze Studiul Femeile în lumea crypto pe care l-am lansat astăzi. Este nevoie de 5 minute pentru a-l finaliza și trebuie să recunoaștem că suntem cu adevărat entuziasmați și curioși să aflăm o mulțime de lucruri despre percepțiile acestora cu privire la Universul Crypto. Ne propunem să descoperim nivelul de interes al femeilor pentru spațiul crypto și blockchain, nivelul de cunoștințe și dorința lor de dezvoltare în aceste domenii pe viitor.

Studiul va fi disponibil pentru completare în perioada 8 - 29 martie, timp de 3 săptămâni. După o analiză amănunțită a răspunsurilor primite în cadrul Studiului, vom lansa un training sub forma unei prezentări pe 1 aprilie. În perioada următoare, vom lansa și multe alte materiale educaționale. Așa că fiți cu ochii pe noi!

Vrem să construim un ecosistem și să creăm o comunitate de femei puternice care știu care sunt valorile lor și își pot lua soarta în propriile mâini. Asta este ceea ce ne propunem.

Așa că ajută-ne să le susținem și distribuie inițiativa noastră. Mulțumim!

Error!
No 'MonsterInsights_Popular_Posts_Widget_Sidebar' widget registered in this installation.

One comment on “Femeile în lumea crypto”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + 1 =